Köszöntjük
Sajóvelezd község weboldalán!

Sajóvelezd
Polgármesteri Hivatal
Művelődés Háza
TÁJHÁZ
Damasa-szakadék
Óvoda
LOMTALANÍTÁS 2020 - SAJÓVELEZD
 

Felhívjuk a figyelmüket, hogy igénybejelentés alapján, előre egyeztetett időpontban (napon) a BMH Nonprofit Kft. alvállalkozójaként a ZV Zöld Völgy Nonprofit Kft. lomtalanítást végez.

A lakosok az igényüket a BMH Nonprofit Kft. honlapján megtalálható igénybejelentő kitöltésével tudják jelezni. A kitöltött igénybejelentő lapokat kérjük, hogy 2020. július 10. 12 óráig  önkormányzatunknál (Sajóvelezd, Rákóczi út 10.) leadni szíveskedjenek.

A lomtalanítás díjmentes, évente kettő alkalommal vehető igénybe.

A lomtalanítás alkalmával minden kihelyezett, nagyobb terjedelmű hulladék (pl.: bútor, edények, egyéb feleslegessé vált eszközök, tárgyak) elszállításra kerül. A nagyméretű lomokat (pl.: ágy, szekrény, ülőgarnitúra) szétszedett állapotban szükséges kihelyezni úgy, hogy az kézi erővel könnyen mozgatható legyen.

A lomtalanítás keretében nem szállítja el a szolgáltató a mezőgazdasági és egyéb szerves hulladékot (pl.: trágya, élelmiszer-hulladék, állati eredetű hulladék), a veszélyes és mérgező anyagokat (akkumulátor, pala, festék, lakk, ragasztó, növényvédőszer és azok tárolóedényei stb.), valamint a föld, építési és bontási hulladékot, illetve a többlet háztartási hulladékot.

Igénybejelentő lap   <------------

likeoljon a facebookon
 
eseménynaptár